Tiga Pengesyoran Teratas Tentang Cara Mencari Penjaga Kanak-Kanak Pantas

Sebenarnya terdapat beberapa remedi lorong ekspres tentang cara menemui pengasuh kanak-kanak. Pendekatan bebas tekanan ini mencapai tahap populariti setiap tahun kerana kelebihan mencari pengasuh tanpa perlu berurusan dengan masalah lama yang sama pencari pengasuh.

1. Cari jaring di dalam negara. Anda akan menemui pasukan komuniti dan kumpulan yang menulis kursus atau penyelesaian penjagaan anak di luar sana. Fesyen ini lebih mudah untuk mendapatkan rujukan. Sesetengah pengasuh juga secara peribadi melayari laman web penyelesaian mereka di internet. Cari dengan menggunakan istilah penting yang berbeza seperti “pengasuh bayi di New York” kemudian temui diri anda pergi ke forum dan perbualan tempat bantuan mungkin tersedia.

2. Cuba tapak internet Perkhidmatan Penjagaan Kanak-kanak. Laman web ini hebat untuk ibu bapa yang baru dalam dunia memilih pengasuh. Hanya taip kod zip anda dan anda akan mendapat senarai pengasuh di bandar anda dengan segera. Ibu dan bapa akan mendapat data umum mengenai pengasuh selain gambar yang disediakan sebagai butiran lanjut. Ciri yang berbeza ialah ia menawarkan cadangan dan cadangan mengenai cara menemui pengasuh yang hebat.

3. Kepantasan menjaga anak. Ini selalunya sama seperti meminang pantas kecuali ia boleh membantu ayah dan ibu mencari bakal pengasuh menggantikan kemungkinan rakan sekerja seharian. Prosesnya biasanya seperti ini: ibu dan ayah akan menemu duga kerja pengasuh selama 3 minit dan jika masa tamat, pengasuh lain akan bertukar untuk temu duga kerja selama 3 minit tambahan. Pada masa sesi lengkap tamat, ayah dan ibu mungkin telah bertemu dengan beberapa dozen pengasuh yang boleh dilakukan untuk anak-anak mereka yang masih kecil.

Tidak semua ayah dan ibu dengan yakin akan mencuba kaedah baharu tetapi mudah ini tentang cara mencari pengasuh tetapi lebih ramai orang menggunakan kaedah ini dan memperoleh kejayaan dalam mengupah pengasuh. Apa yang penting, sama seperti dalam perhubungan atau perolehan di internet, ibu dan bapa benar-benar perlu menggunakan perasaan biasa contohnya mempunyai rujukan, mempunyai temu duga kerja yang teliti dan lengkap dan mencapai pengaturan yang selesa sebelum menggunakan perkhidmatan pengasuh.

Leave a Reply